Nieuws

Op 9 april heb we afscheid moeten nemen van Ben. Hij is in 14 jaar mijn steun en toeverlaat geweest in het werk met de schapen. Een dag niet gewerkt was voor hem een dag niet geleefd. Tot drie dagen voor zijn einde liep hij nog mee het veld in. Hij kon niet thuis blijven, zijn baas niet in de steek laten. Niet alleen de schapen maar ook alle belangstellenden voor het werk met honden heeft hij onvermoeibaar gedemonstreerd wat er bij komt kijken als je met een kudde schapen iedere dag op pad moet. 
Het hondenleven als dat van Ben was voor mij een bron van inspiratie en vooral een stimulans om door te zetten bij tegenslag. Ik mis mijn maatje in het veld en in in de bus. In King heb ik gelukkig een mooie en goede opvolger van Ben. 

Met andere schaapskuddes zijn we druk in de weer met het vermarkten van de mooie wol van onze schapen. Voor meer info zie Wools of Holland. 

Met infocentrum in de kern van Liempde Het Groene Woud kunnen we onze  kudde en vooral de Kempische heideschapen wellicht nog beter in de schijnwerpers zetten. 

In de Durpsherberg Liempde kunt u nog steeds ons heerlijk lamsstoofpotje proberen.  

www.durpsherberg.nl